Ann-Britt on aarre

Hänellä on ainutlaatuinen, luontainen kyky tehdä kysymyksiä, jotka auttavat
asiakkaan paranemisen tiellä eteenpäin.

Minä sain Ann-Britiltä rahassa mittaamattoman avun – lapsen. Vuosien hoidot lapsettomuusklinikalla eikä minkäänlaista merkkiäkään tärpistä kuulunut. Syyt lapsettomuuteen klinikalla selvisivät, mutta niiden korjaaminen ei tärppiä silti tuonut. Lääkäri oli ihmeissään. Lopetimme miehen kanssa hoidot tuloksettomina.

Minä halusin vielä koittaa homeopatiaa. Ann-Britt oli ensimmäinen terapeutti, joka kartoitti kokonaiselämäntilanteeni, muut olivat hoitaneet vain oireita, olin siitä hyvin otettu. Hän aloitti kehon puhdistamisen ja ohjasi minut miettimään henkisiä solmuja. Ann-Britin ansioista sain mielestäni monta kipeää taakkaa pois, sellaisiakin jotka olin kuvitellut jo työstäneeni loppuun.

Maaliskuussa aloitin Ann-Britin luona ja uutena vuotena plussasin ja nyt meillä on terve, ihana poikavauva joka tuhisee ja möyrää lämpöisenä sylissäni juuri nyt.
Kiitos Ann-Britt!

Suosittelen Ann-Brittiä kaikille joilla on usko ja valmius työstää myös henkisiä asioita, vaikka oireet olisivat fyysisiä.

Nimimerkki Johanna 39v

Vuonna 2000 hain jännitysoireisiini apua homeopatiasta. Olen kiitollinen siitä, että silloin löysin Ann-Brittin tiedot netistä. Koin saavani Ann-Brittiltä ymmärrystä ja tilanteeni kartoitettiin perusteellisesti. Ann-Britt ei halunnut hoitaa vain oireita, vaan myös jännitykseni syitä. Siitä alkoi monivuotinen hoitosuhde.

Jännitykseni alkoivat purkautua ensin kehosta ja hiljalleen mukaan tuli myös psyykkinen asioiden työstäminen. Psyykkinen traumani alkoi purkautua homeopaattisen hoidon avulla ja jännittyneisyyteni hävisi.

Myös lasteni vaivoja hoidettiin homeopatialla onnistuneesti.

Myöhemmin olen saanut Ann-Brittiltä apua myös Nes-terapialla. Myös siitä koin merkittävää hyötyä elämässäni olleessa stressitilanteessa. Niin homeopatia kuin Nes-terapiakin ovat auttaneet minua sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla.

Kiitollinen